Een echtscheiding mag, net als een overlijden, tot de meest traumatische gebeurtenissen in uw leven worden gerekend. Wanneer u in een echtscheidingstraject terecht komt, hebt u (vanzelfsprekend) niet alleen behoefte aan het horen van uw juridische mogelijkheden, maar ook aan advies over hoe uzelf en – indien van toepassing – uw kinderen zo goed mogelijk deze nare periode kunnen doorstaan. De emotionele belasting is immers vaak zeer groot.

imagesCANXIW98Veelal werk ik in echtscheidingssituaties met beide partners aan tafel als onpartijdig mediator (hierover leest u onder het kopje: "Mediation"). Soms is de communicatie echter te verstoord of de pijn te vers. Mediation heeft dan geen enkele zin.

Ook in dat geval kunt u vanzelfsprekend bij "Björn Hocks, Advocaat & Mediator" terecht. Ik kan uw zaak in dat geval aan de rechter voorleggen of trachten met de advocaat van uw ex-partner een oplossing voor uw geschilpunten te vinden. U en ik bepalen natuurlijk altijd samen de te volgen strategie. Het gaat immers om ú en u dient zich prettig te voelen bij de gekozen koers.

Hoe dan ook: u bent bij "Björn Hocks, Advocaat & Mediator" altijd in goede handen van een echtscheidingsspecialist en verzekerd van alle expertise op het gebied van het personen- en familierecht.