U hebt een juridische vraag of bent verwikkeld in een geschil en twijfelt of u daarbij mijn hulp nodig hebt? Komt u dan naar één van de spreekuren, die "Björn Hocks, Advocaat & Mediator" wekelijks organiseert. U krijgt dan, kosteloos en geheel vrijblijvend, de gelegenheid om met mij een half uur van gedachten te wisselen over uw kwestie.

Op maandag kunt u vanaf 17.30 uur terecht op het kantooradres van "Brugmans Verzekeringen", aan de Nobelstraat 26 in Heerlen.

Op donderdag kunt u vanaf 17.30 uur terecht op het kantooradres van "Björn Hocks, Advocaat & Mediator", aan de Kouvenderstraat 130 in Hoensbroek.

Als u het spreekuur wilt bezoeken, dient u hiervoor wel vantevoren telefonisch een afspraak te maken via mijn kantoor (zowel voor het spreekuur in Heerlen, als in Hoensbroek). Zonder afspraak kan "Björn Hocks, Advocaat & Mediator" u helaas niet verder helpen.

Op feestdagen zal er vanzelfsprekend geen spreekuur zijn. Mocht een spreekuur om andere redenen geen doorgang vinden, dan zal u dat, wanneer u contact met mij opneemt voor een afspraak, worden medegedeeld.